New Holland T7 Stage 4 -traktorimallisto

Julkaistu 16.10.2015

New Holland esittelee uuden T7-malliston myötä traktoreidensa uuden muotoilusuunnan sekä moottoreiden Hi-ESCR-teknologian, jonka ansiosta mallisto täyttää Stage 4 -päästövaatimukset pelkällä urealla ilman pakokaasujen takaisinkierrätystä ja hiukkassuodatinta. Erityistä huomiota on kiinnitetty yksityiskohtiin, jotta maatalouteen ja urakointiin voitaisiin tarjota tehokas ja monipuolinen traktorimallisto, jonka avulla on mahdollista saavuttaa korkea tuottavuus kuljettajan nauttiessa samalla äärimmäisestä ajomukavuudesta.
 
Uusi T7-mallisto on saanut uuden ulkomuodon, ja konepeitossa huomio kiinnittyy New Hollandille tunnusomaisiin kissamaisiin valoihin, ja uutuutena LED-huomiovaloihin. Linjakkaassa konepeitossa on aiempaa suuremmat sivupaneelit, jotka suojaavat moottoria samalla kun ilmanottoaukot ovat uusi muotoiluelementti. Kapeaksi muotoiltu katto pitää sisällään rivistön tehokkaita LED-työvaloja, joita on saatavana tehtaalta erilaisina paketteina.

Mallisto laajenee T7.290- ja T7.315-mallien myötä suuritehoisemmaksi
Aikaisempaa tehokkaampien T7.290- ja T7.315-mallien myötä T7-traktorisarja siirtyy uuteen suurempaan kokoluokkaan. Uudet T7.290- ja T7.315 -mallit ovat täydellisiä tehtävissä, jotka vaativat suurirunkoisen traktorin tehoa, mutta joissa toisaalta tarvitaan keskikokoisen traktorin monipuolisuutta. Ne suoriutuvat pellolla vetovoimaa vaativista töistä, jotka on tähän asti tehty paljon suurikokoisemmilla traktoreilla, mutta niissä on myös kaikki ne ominaisuudet, joita vaaditaan voimanottokäytössä ja maantieajossa.

Nykyaikaisten työkoneiden vetureina uudet mallit ovat elementissään. Voimanotto takana on 4-nopeuksinen, ja etuvoimanotossa on kaksi ohjaamosta valittavaa nopeutta, 1000 ja 1000E. Kun esimerkiksi niittomurskaimella kasvusto harvenee, on järkevää valita edessä ja takana 1000E voimanotto päälle ja sen jälkeen saada silkkaa säästöä polttoaineessa. Hydrauliikka on suunniteltu uudestaan sisäisten häviöiden vähentämiseksi, ja 220 l/min tuotto mahdollistaa huikean virtauksen jo alemmilla moottorin kierroksilla – taas kerran selvää säästöä.

ECOBlue™ HI-eSCR -teknologia tuottaa enemmän tehoa
Uuden T7-malliston 6-sylinterisissä moottoreissa hyödynnetään ECOBlue™ HI-eSCR teknologiaa, jonka FPT Industrial on kehittänyt tiukkojen Stage 4 -päästömääräysten täyttämiseksi. Moottoreissa ei tarvita urean lisäksi pakokaasujen takaisinkierrätystä tai hiukkassuodatinta. Tehokas pakokaasujen jälkikäsittely takaa, ettei palamisen tehokkuudesta ole tarvinnut tinkiä päästöjen vähentämiseksi, ja tehon tuottaminen taloudellisesti on moottorin ainoa tehtävä. T7.290 ja T7.315-malleissa on elektronisesti ohjattu muuttuvageometrinen turbo, jonka avulla saadaan aikaan muhkea vääntö jo alhaisilla kierroksilla sekä nopeutetaan reagointia kuormituksen kasvamiseen.

Tuottavuutta LED-työvaloilla ja ISOBUS Class III -tekniikalla
Uusi T7 voi tarjota ominaisuuksia, jotka auttavat kuljettajaa työskentelemään tehokkaammin. Uudistetuissa valaistuspaketeissa on tarjolla jopa 16 LED-työvalon kokonaisuus, jolla saavutetaan todellinen 360 asteen kirkas ja pitkälle ulottuva valokeila. Valoteho on peräti 31 000 lumenia, joka on peräti viisi kertaa aikaisempaa suurempi lukema. Kaikki työvalot on integroitu ohjaamoon, ja katon etureunan valot saadaan käännetyksi hyvin laajalle alueelle myös alas ja sivusuuntaan. Takaosan sivulle suunnatut valot voidaan kytkeä tilapäisesti pois, jos suuri valoteho aiheuttaa heijastuksia esimerkiksi puimuria tyhjennettäessä.

Uuden sukupolven HTS II -päisteautomatiikkaa hallitaan Intelliview IV -kosketusnäytöstä. Sen avulla erilaisten toimintojen ohjelmointi on mahdollista ajon aikana sekä traktorin ollessa paikallaan. Useita erityyppisiä toimintoja kuten portaattoman vaihteiston muistit tai videokameran näkymän voi kytkeä toimimaan automatiikan kautta yhdellä napin painalluksella. Uuden T7-traktorin ISOBUS Class III -arkkitehtuuri sallii yhteensopivan työkoneen ohjata traktorin toimintoja, kuten ajonopeutta. Muita kosketusnäytön lisäominaisuuksia ovat suunnanvaihtajan kytkeytymisajan säätö sekä sähköisten hydrauliikan venttiilien toimintojen hallinta.

Edistyksellinen jarruteknologia tuo turvallisuutta ja suorituskykyä
T7-mallisto tuo traktorin käyttäjälle turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. T7.230-mallista alkaen on saatavana lukkiutumaton ABS-jarrujärjestelmä, joka jarruttaa pyöriä yksilöllisesti, mikä lisää vakautta ja turvallisuutta maantiellä liukkaissa olosuhteissa. Pelto-oloissa ABS-järjestelmä pystyy jarruttamaan automaattisesti sisempää takapyörää, jolloin traktori kääntyy normaalia tiukemmin ilman, että sisempi pyörä lukkiutuu. Lisävarusteena saatava pakokaasujarru vähentää tarvetta normaalien jarrujen käyttöön mäkisessä maastossa ajettaessa.

Horizon-ohjaamo tarjoaa pehmeän ajokokemuksen ja äärimmäistä mukavuutta
Ohjaamo tarjoaa nyt entistä paremman näkyvyyden yksiosaisen tuulilasinsa ansiosta. Pitemmät etulokasuojat suojaavat paremmin mudalta, ja pyyhkijän sulkaan kytketty pesuri pitää tuulilasin kirkkaana. Kylmien talvipäivien varalta tehtaalta saa lisävarusteena lämmitettävän etu- ja takalasin.

Uusi T7 -traktori tarjoaa alansa parhaan valikoiman istuimia, ja mukavuustasoja on kolme: Comfort, Dynamic Comfort ja Auto Comfort. Korkealuokkainen Comfort-ilmastuin on matalataajuusjousitettu, ja siinä on kääntyvä selkänojan jatke. Dynamic Comfort -istuin tarjoaa lisäksi automaattisen iskunvaimennuksen säädön, ristiselän ilmajousituksen sekä kaksiasentoisen lämmityksen. Aktiivijousitettu ja ilmastoitu Auto Comfort -istuin on alansa ehdoton huippu, ja se vähentää kehoon kohdistuvia värähtelyjä jopa 40 %. Puhallin poistaa istuimesta kosteutta, mikä vähentää ihon pinnalta kosteutta ja alentaa lämpötilaa. Viimeisen silauksen tuo istuinten viimeistely kankaalla tai nahalla ja niiden korkealuokkainen tikkaus. Lisää tyyliä kaipaavalle vaihtoehto on Blue Power -erikoismalli, jossa on upean metallivärin lisäksi nyt erikoisverhoiltu istuin sekä lattiamatto.


Uutisarkisto

2020 2019 2018 2017 2015 2014