Vuoden Kone -palkinto Kverneland 2500 i-Plough -auralle

Julkaistu 17.11.2015

Kverneland 2500 i-Plough® on saanut arvovaltaisen “VUODEN KONE” -palkinnon. Palkinto jaettiin marraskuussa Agritechnica 2015 -näyttelyssä Hannoverissa.

Tuomaristo oli yleiseurooppalainen ja koostui toimittajista, jotka edustivat 16 eri maatalouden mediaa, jotka toimivat 11 maassa. Tuomaristo arvioi innovaatiot siitä näkökulmasta, että niiden tulisi parantaa viljelijän elämänlaatua. Innovaatiot tulee toki myös pystyä kaupallistamaan.

Kverneland 2500 i-Plough Isobus nostolaitesovitteinen paluuaura mahdollistaa kaikki asiaankuuluvat auran säädöt suoraan traktorin ohjaamosta. Ajettaessa Isobus-näyttö osoittaa selkeästi, miten aura säädetään sormenpäillä. Kverneland innovaatioita on sovellettu myös auran suunnitteluun sekä auran mekaanisiin yksityiskohtiin, jotka yksinkertaistavat viljelijän työpäivää.

Kverneland 2500 i-Plough -auramallit ovat 5-6 siipisiä ja sopivat jopa 300 hv traktoreille. Malliston innovaatiot helpottavat viljelijän tai urakoitsija työtä: hyvin kynnetty pelto tehokkaasti ja helposti.

Kuljetusasennosta kyntöasentoon muutos tapahtuu helposti ja nopeasti, työntövartta irrottamatta. Murtopultti ja automaattilaukaisuversio käyttävät samaa ojasta. Variomat-järjestelmällä työleveyttä voidaan muuttaa 12″ (30 cm) ja 24″ (60 cm) välillä.

Varustelutasoja auran ohjaukseen on tarjolla kolme: Basic, Medium ja High-end. Basic-varustelussa on kytkin millä esivalitaan haluttu toiminto, työleveyden säätö tai auran kyntökulman asento. Medium-varustelussa on Portus-ohjain, millä hallitaan kaikki toiminnot.  High-end varustelussa on käytössä i-Plough -konsepti.  Kv 2500 i-Plough:n avulla auran säätöjä voidaan ohjata suoraan ISOBUS-ohjaimelta.


Uutisarkisto

2020 2019 2018 2017 2015 2014